Mollin tarinat


Molli

Kuvakirja

Molli on ensimmäinen kuvakirja, joka kertoo minusta ja ystävästäni Pikku Sisusta.

Molli on pieni ja kiukkuinen olento, joka asuu yksin suuren puutarhan keskellä. Sillä on haave. Se haluaisi ystävän, jonka kanssa voisi kuiskailla salaisuuksia, istua vierekkäin ihan hiljaa tai laittaa kaikki hyrskyn myrskyn. Ja mikä parasta - mököttää yhdessä!
Saadakseen ystävän Molli opettelee kauniita lauseita ja harjoittelee kumartamaan kohteliaasti. Se haluaisi valloittaa hymyllään. Mutta Molli ei osaa hymyillä. Ja kuitenkin hymyn sanotaan olevan paras lahja, jonka ystävälle voi antaa.
Mikä saa Mollin lopulta kikattamaan kippurassa, hekottamaan hepulissa ja hyrisemään hyvästä mielestä?
Molli on kaunis ja herkän humoristinen kertomus ystävyydestä ja yksinäisyydestä, kaipauksesta ja sisukkuudesta. Se on tarina meille kaikille, jotka ystävä tekee onnelliseksi.<br>

Kirjan voit tilata: www.lastenkeskus.fi 

https://kauppakv.fi/sis/LastenKeskus/tuote/9789522886606


Mullin mallin Molli

Kääntökirja

Mullin mallin Molli on puuhakirja, jossa on kääntöpuolet. Tekemistä löytyy niin hyvän mielen hyrinöihin kuin pahan tuulen puuskiin. Joitain kirjan tehtäviä löydät tulostettavina Tulostettavaa-valikosta.

Kirjan voit tilata: www.lastenkeskus.fi

https://kauppakv.fi/sis/LastenKeskus/tuote/9789522887788


Molli ja Kumma

Kuvakirja ilmestyy keväällä 2018

Syksyn ensimmäisinä päivinä puutarhaani oli ilmestynyt jotain kummallista. Valtavan suuret jalanjäljet! Kuka kumma ne on tehnyt? Tätä nyt selvitämme yhdessä piirtäjäni ja kirjoittajani Katrin kanssa ja keväällä 2018 kerromme sinulle koko tarinan.