Mollin puutarhaan oli ilmestynyt jotain kummallista. Suuret jalanjäljet - tai oikeastaan valtavat! Kuka kumma ne oli tehnyt? Oliko se joku vaarallinen? Voisiko se vaikka syödä Mollin ja Pikku Sisun?

Molli sovitti omaa jalkaansa maassa olevaan painaumaan.

- Jos tämä on jalanjälki, niin sen jonkun täytyy olla... Molli jähmettyi niille sijoilleen. - ...jättimäinen, se henkäisi ja nielaisi.

Selvittäessään kummallisen olennon salaisuutta Molli ja Pikku Sisu joutuvat pohtimaan pelkoa, rohkeutta, kuvitelmia ja ennakkoluuloja. Heidän ystävyytensä joutuu koetukselle. Mollin mielestä Kumma on jotain lumoavaa, mutta Pikku Sisun mielestä olento on pelkkä ruma, iso, vihreä marsu, joka on vienyt hänen ystävänsä kaiken huomion. Pikku Sisu tuntee olonsa loukatuksi ja hylätyksi. Löytyykö Mollin puutarhasta tilaa heille kaikille kolmelle?

Molli ja Kumma on tarina ystävyydestä, mustasukkaisuudesta ja erilaisuudesta. Ja salaisuudesta, jonka jokainen ystävä jättää jälkeensä.


MOLLI JA KUMMA

Uusi kuvakirja tulossa keväällä 2018

Kesän lämpö antoi myöden syksylle nousten pieninä tulipalloina ilmaan. Oli ensimmäinen pakkasyö. Talon katto natisi ja valitti liitoksissaan Kumman painon alla. Molli nojautui lähemmäs. Kumma tuoksui jännittävälle, kostealle, suurelle metsälle, villille ja salaperäiselle. Molli veti syvään sisäänsä ihmeellistä tuoksua.

Kumma keinui hitaasti. Sen sisältä nousi matala kumea ääni. Molli painoi päänsä vasten Kumman lämmintä turkkia ja tunsi sen suuren sydämen lyönnit.


MOLLI TEATTERIN NÄYTTÄMÖLLÄ

Lastenteatteri Kurnuttava Sammakko on tuonut Mollin teatterin näyttämölle. Esityksiä on mm. Turun kaupunginteatterissa ja Porin kaupunginteatterissa.

https://kurnuttavasammakko.fi/ohjelmisto/molli/

https://teatteri.turku.fi/turun-kaupunginteatteri/ohjelmisto/molli

https://www.porinteatteri.fi/naytelma-715-molli.php